Eladó,Kiadó Ingatlanok

Eladó Keszthely- Kertvárosban két lakrészből álló, teljes körűen felújított, 74m2 alapterületű ház, kerttel, garázzsal, négy terasszal, kétlakásos társasházban.

Eladó Keszthely- Kertvárosban zöldövezeti, panorámás, önállóan megközelíthető két lakásból álló ház, 74m2 alapterülettel, (54m2 hasznos alapterülettel), két lakásos társasházban, négy terasszal, teljes, egyedi, új bútorozással, 281m telken. Az ingatlan, a Kertváros, Hévízi úthoz közeli részén helyezkedik el, (attól 300m-re) könnyen megközelíthető helyen, két utcáról is megközelíthetően, nem fenn a hegyen.
Az épület teljesen felújított. 2020. januárjában fejeződött be az egy éves korszerűsítés. Az építkezés építész tervező tervei alapján, műszaki ellenőr felügyelete mellett készült, lakberendező által kialakított belső terekkel, bútorozással.
Mindkét lakás új, egyedi bútorozású, új gépekkel (televízió, mosógép, hűtő, mikró, elektromos sütő, kerámia lapos főzőlap, porszívó, alsó lakás mosogatógép és páraelszívó, és kerámia lapos főzőlappal is) felszerelt. Mivel minden ide készült, az ingatlan ára a teljes bútorozást, lámpákat, függönyözést, stb. felszerelést is tartalmazza, így akár azonnal lakható, bérbe adható.
Az alsó lakás 40m2 alapterületű, a felső lakás 34m2 teljes alapterületű.
A tetőtéri lakás egy fedett lépcsőházon keresztül közelíthető meg, és saját, 7,0m2 alapterületű terasszal rendelkezik, melyről látható a gyönyörű, Hévízi panoráma, és a ház melletti park. Ez a tetőtéri lakás kelet-dél-nyugati fekvésű, reggeltől estig napfényben fürdik. Konyha- étkező-nappali egy légtérben található, illetve a hálórész is, de az optikailag teljesen szeparálva. A zuhanyzós fürdőszoba, tárolóként is funkcionál.
Az alsó lakás konyha-étkező nappali tere egy légtérben található, de a nappalit optikailag a kémény tömbje és egy pult szeparálja le. Hatalmas, földig érő panoráma ablakkal nyílik dél-nyugati irányba, Hévíz panorámájára, mely előtt, hosszú loggia húzódik. Külön hálószobája van, tágas gardróbszekrénnyel. A zuhanyzós fürdő keleti irányba néz, illetve része még egy külön gardrób-tároló a lakás része. A konyha-szekrény hatalmas tároló hellyel, munkafelülettel (5,0m hosszú) rendelkezik.
A zuhanyzó helyiségek savmart üvegezésű nyílászárókkal, ventillátoros elszívóval rendelkeznek. A nyílászárók redőnnyel, szúnyoghálóval szereltek. A matracok jó minőségű ROTTEX gyártmányúak.
Mindkét lakás önálló közművekkel rendelkezik, lakásonkénti mérőórákkal. A lakások fűtése mindkét szinten elektromos panelekkel történik. A meleg vizet új, modern külsejű elektromos melegvíztárolók biztosítják, lakásonként.
A lakások a jó hőszigetelés miatt, gazdaságos fogyasztással kifűthetők. A klíma előkészítésre került mindkét szinten. Az alsó szinten önálló, kisméretű kandalló is beköthető, mert szabályos kémény rendelkezésre áll. Baumit rendszerű, polisztirolhabos hőszigetelő rendszer a külső hőszigetelés, a garázs, speciális, kőhatású burkolatot kapott.
A gázcsonk egyébként telken belül kiépítésre került.
A házhoz tartozik egy 47m2-es tetőterasz a garázsok felett, amely akár 40 fős családi rendezvény tartására is alkalmas, illetve a füves kert. A domboldalban, terméskőből egyedi támfalak készültek. A kertben sok szép növény, bokor található.
Az alsó lakás bejárata előtt, új, 9m2 alapterületű, polikarbonát fedésű, fedett terasz készült, ahová egyedi kerti bútor tartozik.
A ház része, egy 19m2 alapterületű, távirányításos elektromos kapuval ellátott, villannyal, oldalajtóval, mosdóval, bútorokkal kiépített garázs is.
A közös telekből 134m2 kertrész tartozik ehhez az ingatlanhoz.
Parkolni az ingatlanon, saját telken belül lehet, (a saját garázs előtt, két autó is elfér) vagy a gyér fogalmú utcán, ingatlan előtt. Ingázáshoz kiváló a ház elhelyezkedése. A Keszthelyről nyugatra induló helyközi autóbusz járatok buszmegállója csak 300m-re található, mely egy sétányon keresztül közelíthető meg. A Balaton part, Libás strand 6km, Városi strand 5km, Keszthely központ 4km, Halászcsárda 7km, Hévíz központja 2 km távolságra van.
Tulajdoni lap, és társasházi alapító okirat szerint az ingatlan két rendeltetési egységes hétvégi házként szerepel, de a Keszthely Polgármesteri Hivatal Főépítészi irodájába egy éve leadott kérelem alapján a helyi rendezési terv módosításakor, lakás funkciót fog kapni üdülő helyett. Ennek intézése folyamatban van, őszre ígérte az önkormányzat a HÉSZ módosítást, onnan lesz hatályos, s akkor lehet kérni a földhivatalban a módosítás átvezetését.
Az utcában T-COM IP tévé és wifi áll rendelkezésre. Szemétszállítás télen-nyáron folyamatos.
A társasház másik rendeltetési egysége, az alsó utcáról megközelíthető, 39m2 alapterületű üdülő egység, melyhez szintén egy garázs is tartozik. Ennek más szinten van a bejárata, és saját, 25m2 alapterületű kertrész tartozik hozzá. A két rendeltetési egység teljesen elkülönül egymástól.
Ez az alsó rendeltetési egység is eladó. Irányár:18.900.000,- Ft.
A tetőtéri lakrészben február 1. óta albérlő lakik, illetve a garázs külön is kiadható utcabelieknek.

Irányár: 38.900.000,- Ft

Érdeklődni: telefonon: 30/9 467 567 vagy 70/311 1265 e-mailben: rita@v-terv.hu, hevesi222@gmail.com
Alsó Lakás Fotói


Garázs


Külső KépekTetőtéri Lakás Fotók